top of page

PIJL&MOOS MEDIA

Pijl en Moos 1200 goud.png

Eind 2018 is Pijl & Moos Media geboren: een idee om de creativiteit en strategische ideeën kwijt te kunnen in videoproductie, online marketingdiensten en -advies.  

Denzel van der Pijl en Sebastian Vonmoos leerden elkaar kennen tijdens de opleiding E-commerce Marketing Sales op Hogeschool Tio. Op basis van de succesvolle samenwerkingen in de schoolbanken werd besloten Pijl&Moos Media op te richten, te bezoeken op Kerkstraat 447 te Amsterdam.

De twee focussen zich voornamelijk op MKB die zichzelf willen laten schitteren.

Van Der Pijl is actief lid van The FootGolf Motion en zet zich op allerlei manieren in om bij te dragen aan de groei van de vereniging. Zijn interesse werd gewekt na een ronde in 2016 met onze voorzitter Jim Kuipers, maar hij werd pas echt enthousiast na zijn eerste ronde op Golfbaan Tespelduyn in juli 2020. Na drie trainingsavonden was hij overtuigd om lid te worden en sindsdien is hij een vaste waarde op de door de vereniging georganiseerde evenementen.

Vanuit de expertise van Pijl&Moos Media levert hij ook op die manier zijn bijdrage binnen The FootGolf Motion.

 

Op de vraag waarom hij zijn bedrijf graag wilde koppelen aan de vereniging, zegt hij:
"De sport is waanzinnig. Het is de perfecte combinatie tussen rust, concentratie, spanning en competitie voor jong en oud. De locatie in Noordwijkerhout is waanzinnig. Ik heb inmiddels op een paar banen in Nederland gespeeld maar geen enkele kan tippen aan de kwaliteit van de baan van Tespelduyn en de gezelligheid van het clubhuis. Je zou gek zijn om je niet aan deze mooie club te verbinden!"

MOTTO

“Iedere dag een klein stapje beter” Deze quote spreekt boekdelen. Zolang je net als met FootGolf focust op kleine stapjes van verbetering, leidt dit uiteindelijk tot een hoger niveau.

bottom of page