top of page

NUMBERNINEDESIGN

NND goud 1200x1200.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Een grafisch ontwerp van een logo is de basis voor een huisstijl van de opdrachtgever.

Een logo is meer dan alleen een beeldmerk. Het geeft de identiteit van uw onderneming weer en hoe u zich wilt profileren. Number Nine Design helpt u graag met haar kennis en ervaring.

Al sinds de millennium wisseling maakt Number Nine Design - het bedrijf van Fred Kuipers en Wendy Kuipers-van Herpt - de meest uiteenlopende producties voor bedrijven, instellingen en particulieren.

 

Het bedrijf is ontstaan in 1997, maar op 1 januari 2000 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, waarbij het kantoor aan huis is gesitueerd op Estafette 1 te Hoofddorp.

Fred kwam in 2011 in aanraking met FootGolf en was direct verkocht. Op de vraag wat zijn relatie met FootGolf is zegt hij: "Relatie kan je zeker wel zeggen, ik ben een klein beetje verslaafd aan ons mooie spelletje en hoop snel weer iedereen op de baan te mogen zien en leuke wedstrijden en toernooien te spelen. Ik probeer met mijn inbreng de FootGolf sport ook op een hoger plan te brengen."

Met die insteek draagt Number Nine Design ook haar steentje bij voor The FootGolf Motion, wat niet alleen de sport maar ook zeker de vereniging een professionele uitstraling geeft. 

Kuipers is een wandelend reclame bord voor de sport en The FootGolf Motion en daardoor een zeer gewaardeerde kracht binnen de club. Hij weet anderen altijd te enthousiasmeren en neemt dan ook graag nog onervaren spelers mee de golfbaan op. Hij nodigt dan ook graag Alexander van der Pijl van Dunweg Uitvaartzorg uit om (nogmaals) een rondje te lopen.

Zijn mooie bedrijf en netwerk kan misschien op sponsorbasis ook wat voor The FootGolf Motion betekenen. 

MOTTO

"NumberNineDesign (NND) staat ook wel voor NoNonsenseDesign, doe maar gewoon.."

bottom of page