top of page

DGB BETROKKEN ADVISEURS

  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
DGB goud 1200x1200.png

Bij DGB helpen ze je graag met persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. De adviseurs helpen je in elke situatie; of je nu een huis wilt kopen, verbouwen, een hypotheek wilt oversluiten, zelfstandige bent of met pensioen gaat.
Er wordt al sinds de oprichting in 1993 maatwerk geleverd en ervoor gezorgd dat het advies voldoet aan jouw wensen en bij je mogelijkheden past. Een afspraak maken kan altijd op kantoor in Badhoevedorp op Pa Verkuijllaan 16, uiteraard ook buiten kantooruren.

Je krijgt altijd duidelijk, eerlijk en betrouwbaar advies. De klanten kiezen bewust voor DGB ,omdat ze kiezen voor kwaliteit en service. Iets waar The FootGolf Motion zichzelf ook mee associeert en dat is onder andere de reden waarom Jordy de Gier - financieel adviseur bij DGB - zich zo op z'n gemak voelt bij de vereniging.

De Gier is na een paar trainingsavonden enthousiast geworden en heeft al vrij snel besloten om lid te worden van de vereniging, waar hij het erg naar zijn zin heeft. "Ik ben vorig jaar in aanraking gekomen met FootGolf na een paar keer op Spaarnwoude te hebben gespeeld -  onder andere met de voorzitter Jim Kuipers - en moet zeggen dat FootGolf voor mij de ideale combinatie tussen ontspanning en uitdaging is."

Afgelopen seizoen heeft Jordy al verscheidene nieuwe spelers naar de baan weten te brengen en hij nodigt dan ook graag iedereen uit om eens te komen spelen tijdens de Motion Club Nights op vrijdagavond. Zo ook een van de partners van DGB die de online campagnes inrichten.

MOTTO

Goed advies zit ook in creativiteit en een klik met de klant. Als je iemand blij kan maken, doet dat goed. Het is voor DGB dan ook een sport om de beste producten voor haar klanten te vinden.

bottom of page