LID WORDEN

€125,-

Wil jij vaker FootGolfen, tegen een gereduceerd tarief trainen of je gewoon aansluiten bij een van de grootste FootGolf verenigingen van Nederland? Meld je dan snel aan als lid van The FootGolf Motion en geniet van alle voordelen die dit met zich meebrengt. Zo wordt je onder andere in een mooi club tenue gestoken, heb je de mogelijkheid om wekelijks met flinke korting te trainen op de 18 holes FootGolf baan in Noordwijkerhout en blijf je op de hoogte van alle FootGolf activiteiten in binnen- en buitenland. 

Elke vrijdag organiseren we de FootGolf Motion Trainingsavond. Leden spelen dan voor slechts €14,50 alle 18 holes! Dit is de mogelijkheid om je spel te verbeteren en vrienden, familie en kennisen te introduceren tot de sport. Ook biedt de vereniging haar leden een uniek clubkampioenschap. Misschien ben jij wel de volgende The FootGolf Motion clubkampioen!?

 

 

Het Motion lidmaatschap van The FootGolf Motion kost jaarlijks €125,00 
en hiervoor krijg je als starterspakket:

  • Officiële The FootGolf Motion tenue (shirt, broek, sokken en jack) inclusief bedrukking

  • Deelname aan FootGolf Motion clubkampioenschap

  • Deelname aan The FootGolf Motion match play toernooi

  • €10,- korting op de FootGolf Motion Trainingsavond

  • Diverse clubactiviteiten

Bovenstaande lidmaatschap is uit te breiden door extra kleding aan te schaffen. Zie de pagina Kleding en -Voorschriften voor meer informatie en prijzen.

Om op (inter)nationale toernooien te spelen, dien je zelfstandig het lidmaatschap van FootGolf Holland (en de FIFG) af te nemen. Meer informatie is te vinden op de website van FootGolf Holland.

Geen lid worden, toch op de hoogte blijven?

Meld je aan!

Nieuws

Contact

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2020 by The FootGolf Motion