top of page
Tespelduyn FGMotion 3.jpg

ONS VERHAAL

The FootGolf Motion is de FootGolf vereniging die er voor kan zorgen dat jij frequenter gaat spelen, trainen of zelfs de beste FootGolfer ter wereld kan worden. Sluit je dus snel aan!

'Het werd tijd voor de volgende stap', dachten de oprichters van The FootGolf Motion. De vereniging is opgezet door gewortelde FootGolfers die nagenoeg sinds het begin van de sport actief zijn op alle niveaus, zowel op nationaal als internationaal gebied.

Wij streven er naar om FootGolf toegankelijker te maken voor mensen die graag in aanraking komen met FootGolf en dat daarna ook willen blijven doen, in welke vorm dan ook. Vanuit die gedachte is er eerst gezocht naar een golfbaan waar de vereniging haar thuisbasis kan vestigen en deze is gevonden in Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout. Een 9 holes golfbaan waar 18 FootGolf holes zijn geplaatst en waar de leden voor een gereduceerd tarief wekelijks kunnen trainen op de vrijdagavond.

Tevens zal de vereniging in samenwerking met de golfbaan diverse clinics en andere evenementen organiseren, alles om de sport naar het volgende niveau te brengen en meer mensen in aanraking te laten komen met de prachtige sport FootGolf!

HET BESTUUR

20210611-_MG_7682.JPG
VOORZITTER

Jim Kuipers - 30 jaar - Hoofddorp

 

FootGolfer sinds 2011 


3 keer Nederlands Kampioen en 1 keer Europees Kampioen

 

20210611-_MG_7168.JPG
SECRETARIS

Denzel van der Pijl - 21 jaar - Hoofddorp

 

FootGolfer sinds 2020

 

20210611-_MG_7288.JPG
PENNINGMEESTER

Rudi Zaal - 33 jaar - Mijdrecht

 

FootGolfer sinds 2011

1 keer Nederlands Kampioen

Runner up Nederlands Duo Kampioenschap

 

bottom of page