top of page
E674A0E4-6EE0-42C8-8E1F-6E8AF8C049E5.jpe

GOLFBAAN

De Bloembollenbaan is een openbare uitdagende 9-holes qualifying golfbaan met een afslag op de 23 meter hoge terp en met een lengte van 1825 meter.

 

De in 2020 opgerichte FootGolf vereniging The FootGolf Motion is een initiatief van FootGolfers die nagenoeg sinds het begin van de sport actief zijn op alle niveaus, zowel op nationaal als internationaal gebied.

Wij streven er naar om FootGolf toegankelijker te maken voor mensen die graag in aanraking komen met FootGolf en dat daarna ook willen blijven doen, in welke vorm dan ook. Vanuit die gedachte is er eerst gezocht naar een golfbaan waar de vereniging haar thuisbasis kan vestigen en deze is gevonden in Golfbaan Tespelduyn in Noordwijkerhout.

Sinds 2020 werkt The FootGolf Motion samen met Golfbaan Tespelduyn. Op de prachtig gelegen 9-holes golfbaan zijn 20 FootGolf holes geplaatst, waar leden van de vereniging voor een gereduceerd tarief wekelijks kunnen trainen op de vrijdagavond. De in 2020 ontworpen FootGolfbaan is uniek in zijn soort en wordt door veel ervaren FootGolfers als één van de mooiste banen ter wereld bestempeld.

Jaarlijks zal onze baan bezocht worden door honderden FootGolfers uit binnen- en buitenland, tevens het toneel van The FootGolf Motion Cup. Dit toernooi van Nederland zal een van de best bezochte toernooien in Nederland worden.

De FootGolfbaan heeft 20 uitdagende holes met waterpartijen, natuurlijke hindernissen en een aantal zelfs op unieke 23 meter hoogte. De par van de baan varieert van par 3 tot par 5 en heeft een totale lengte van bijna 2200 meter. Tevens is er een speciale puttinggreen aangelegd, waarop spelers vrij mogen oefenen en kan men naast de parkeerplaats zelfs warm trappen.

In de gezellige brasserie van de golfclub, met mooi terras en prachtig uitzicht op de Parkholes - tevens de laatste twee holes van de FootGolfbaan - kan je tevens heerlijk lunchen, dineren of borrelen. De brasserie is alle dagen van de week geopend.

De golfbaan is makkelijk bereikbaar en centraal gelegen in Nederland. 

FootGolfen op Golfbaan Tespelduyn kan op vanaf april tot en met september vrijdagavond van 17.30 uur tot zonsondergang of vanaf 10 personen op zaterdag of zondag na 16:00 uur. Klik op ‘Reserveren’ voor meer informatie over het boeken van jouw FootGolfronde.

 

Tot snel!

Plattegrond-Golfbaan-Tespelduyn-1024x504
bottom of page