The Footgolf Motion logo enkel licht.png

De tweede editie van The Motion Cup! Wie worden de opvolgers van Judith van den Broek, Michael Wilkes en Vincent Huber? Wij verzekeren een schitterende FootGolf baan dicht bij het strand op slechts 30 minuten van Amsterdam, met een fantastisch uitzicht op de in bloei staande tulpen en natuurlijk diverse side-events. Doe jij mee?

The FootGolf Motion – opgericht door de FootGolfers pioniers van Nederland - en onze thuisbaan Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout zullen er wederom alles aan doen om jou de ultieme FootGolf beleving te laten ervaren.

 

De baan is uniek door een 23 meter hoge terp midden in het karakteriserende tulpen veld en verzorgd een verbluffend uitzicht over de hele omgeving. De FootGolf holes liggen op 9 golfholes en 2 parkholes, met zelfs 3 holes boven op en een aftrap van de terp!

De baan kan worden omschreven als een perfecte combinatie tussen lange en technische holes, waarbij er vele birdies mogelijk zijn. Zonder juist course management liggen er echter ook bogeys of erger op de loer. Kijk je er al naar uit?

Zonder te veel te verklappen, delen we graag - uiteraard onder voorbehoud - het globale programma met je:

Donderdag   19 Mei     14:00    Practice Day

Vrijdag           20 Mei     17:15    1e ronde

Zaterdag       21 Mei      17:15    2e ronde

Zondag         22 Mei       08:30   Finale ronde

                                        14:00    Prijsuitreiking

 

ENTRY FEE                  Geldig vanaf

Early Bird Fee*      €200,-      01-11-2021

Entry Fee               €220,-      01-01-2022
 

* Het Early Bird tarief verloopt op 31 december. Indien je dan wel bent ingeschreven, maar nog niet hebt betaald, ontvang je een nieuwe betaallink met het standaard tarief van €220,-

* The FootGolf Motion leden hebben de mogelijkheid ook na 31 december het Early Bird tarief te gebruiken, er van uit gaande dat er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

Er wordt wat betreft het inschrijfgeld geen onderscheid gemaakt in categorie

Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk op tijd te betalen. Als het maximale aantal van 152 deelnemers is bereikt, zal er een wachtlijst worden gecreeerd. Vanaf dat moment hebben personen die zich hebben ingeschreven en nog niet of slechts de aanbetaling hebben betaald de mogelijkheid voor een nog nader te bepalen datum de betaling in orde te maken om definitief deelnemer van The Motion Cup te worden. Is de betaling nog niet voldaan op het nog te bepalen moment, krijgen de spelers op de wachtlijst de mogelijkheid om de betaling in orde te maken en daarmee de deelname over te nemen. Wie het eerst betaalt, speelt.

MotionCUP 2021 lang.png

PRIJZENGELD

Het totale prijzengeld hangt af en zal worden bepaald door het uiteindelijke aantal deelnemers en sponsoren. Wij garanderen een minimale prijzenpot van €3000,-.

Omdat er geen onderscheid wordt gemaakt in het inschrijfgeld per categorie, zullen we het prijzengeld evenredig verdelen naar het ingeschreven percentage per categorie.

 

Het prijzengeld zal direct na het toernooi worden uitbetaald. Om in aanmerking te komen en het gewonnen prijzengeld te ontvangen, moet de winnaar persoonlijk zijn/haar prijzengeld ophalen bij de organisatie. Indien de winnaar dit verzuimd, zal het gewonnen geld worden gedoneerd aan een door The FootGolf Motion te bepalen goed doel.

 

In het geval van een gelijke stand waar prijzengeld op het spel staat, zal een play-off en mogelijk penalty putts worden gespeeld om een beslissing te forceren. Alles onder supervisie van de organisatie.
 

TEAM COMPETITIE

Wij zullen de Team Competitie introduceren; een competitie gebaseerd op de (beste) vier individuele scores per team, gekeken naar de score over 54 holes.  
 

De voorwaarden zijn als volgt:

-    €200,- inschrijfgeld per team, 90% zal worden gebruikt voor prijzengeld

-    Ten minste 6 teams dienen mee te doen om de Team Competitie te activeren

-    Prijzengeld voor de beste 3 teams;

   -    1st prijs    50% van het totale prijzengeld

   -    2nd prijs   30% van het totale prijzengeld

   -    3rd prijs    20% van het totale prijzengeld

-    Een speler kan maar in 1 team spelen

-    Minimaal 4 en maximaal 5 spelers per team

-    Iedere speler moet zich zelf voor het individuele toernooi inschrijven

-    Er wordt geen onderscheid gemaakt in categorieen

-    Per team een aanvoerder, die verantwoordelijk is voor de inschrijving van het team en alle communicatie zal doen en ontvangen

 

 

ACCOMMODATIES

Er wordt hard gewerkt aan deals met hotels en andere vormen van accommodatie in de buurt van de golfbaan, zodat jij de best mogelijke aanbieding ontvangt. Indien je je hebt ingeschreven voordat deze deals hier zijn beschreven, lichten wij je zo snel mogelijk per mail in. 

 

COVID-19 

De COVID-19 situatie zorgt voor een onstabiele en onzekere periode en toekomst. De organisatie plant het toernooi waarin wordt uitgegaan van een 'normale' situatie. Hoe dan ook zullen de voorgeschreven maatregelen worden gevolgd en zal er tijdig worden geevalueerd en gediscussieerd over het al dan niet doorgaan of annuleren van het toernooi. The FootGolf Motion en organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele gemaakte kosten die niet kunnen worden terugbetaald, behalve voor het inschrijfgeld indien de golfbaan en/of The FootGolf Motion vanwege COVID-19 maatregelen besluiten het toernooi te annuleren. In dat geval kan en zal The FootGolf Motion besluiten tot een (gedeeltelijke) terugbetaling of besluiten een voucher voor de eerstvolgende The Motion Cup aan te bieden.

TERUGBETALING

-    Een volledige terugbetaling minus de transactie kosten zal alleen worden gedaan in het geval de deelnemer zijn/haar overheid Nederland als rood gebied bestempeld ten tijde van het toernooi; als de speler vanwege contact met iemand met COVID-19 in quarantaine moet of als de deelnemer zelf positief is getest binnen 10 dagen van de start van het evenement.

-    In het geval dat de deelnemer zich afmeldt uiterlijk 120 uur voor de start van het evenement, zal er een volledige terugbetaling minus de gemaakte transactie kosten worden gedaan.

-    Indien de deelnemer zich binnen 120 uur van de start van het evenement afmeldt, zal er een gedeeltelijke terugbetaling worden gedaan. €50,- zal niet worden terugbetaald.

 
REGISTRATION THE MOTION CUP
Gender
arrow&v