The Footgolf Motion logo enkel licht.png

16:30

14:30

14:30

14:30

21:00

Een driedaags - 54 holes - competitie op een relatief nieuwe FootGolf baan dicht bij het strand en slechts 30 minuten van Amsterdam. Doe jij mee?

The FootGolf Motion – opgericht door de FootGolfers pioniers van Nederland - en onze thuisbaan Landgoed Tespelduyn in Noordwijkerhout hebben een vruchtbare eerste paar maanden doorgemaakt en om die reden is besloten om een nieuw internationaal toernooi te organiseren in augustus 2021.

 

De baan die The Capital Cup 2020 faciliteerde is uniek door een 23 meter hoge terp midden in het karakteriserende tulpen veld en verzorgd een verbluffend uitzicht over de hele omgeving. De FootGolf holes liggen op 9 golfholes en 3 parkholes, met zelfs vier holes boven op en een aftrap van de terp!

De baan kan worden omschreven als een perfecte combinatie tussen lange en technische holes, waarbij er vele birdies mogelijk zijn. Zonder juist course management liggen er echter ook bogeys of erger op de loer. Kijk je er al naar uit?

Zonder te veel te verklappen, delen we graag het globale programma met je:

 

 

 

 

 


 

 


 

*The FootGolf Motion leden hebben de mogelijkheid ook na 31 december het Early Bird tarief te gebruiken, er van uit gaande dat er nog voldoende plaatsen beschikbaar zijn.

Er wordt wat betreft het inschrijfgeld geen onderscheid gemaakt in categorie

Elke deelnemer is zelf verantwoordelijk op tijd te betalen. Als het maximale aantal van 152 deelnemers is bereikt, zal er een wachtlijst worden gecreeerd. Vanaf dat moment hebben personen die zich hebben ingeschreven en nog niet of slechts de aanbetaling hebben betaald de mogelijkheid voor een nog nader te bepalen datum de betaling in orde te maken om definitief deelnemer van The Motion Cup te worden. Is de betaling nog niet voldaan op het nog te bepalen moment, krijgen de spelers op de wachtlijst de mogelijkheid om de betaling in orde te maken en daarmee de deelname over te nemen. Wie het eerst betaalt, speelt.

Practice Day

First competition day

Second competition day

Final competition day

Award ceremony

6th of August

7th of August

8th of August

9th of August

€250,-

Geldig van(af)

January 1, 2021

ENTRY FEE

Entry Fee*

Friday

Saturday

Sunday

Monday

WhatsApp Image 2020-10-25 at 21.37.23.jp

AANBETALING

Om je inschrijving te bevestigen heb je de mogelijkheid om het volledige inschrijfgeld of een aanbetaling van €50,- te betalen. Een terugbetaling van de aanbetaling zal alleen worden gedaan onder de omstandigheden zoals genoemd onder Terugbetaling
 

PRIJZENGELD

Het totale prijzengeld hangt af en zal worden bepaald door het uiteindelijke aantal deelnemers en sponsoren. Wij garanderen een minimale prijzenpot van €3000,-.

Omdat er geen onderscheid wordt gemaakt in het inschrijfgeld per categorie, zullen we het prijzengeld evenredig verdelen naar het ingeschreven percentage per categorie.

 

Het prijzengeld zal direct na het toernooi cash worden uitbetaald. Om in aanmerking te komen en het gewonnen prijzengeld te ontvangen, moet de winnaar persoonlijk zijn/haar prijzengeld ophalen bij de organisatie. Indien de winnaar dit verzuimd, zal het gewonnen geld worden gedoneerd aan een door The FootGolf Motion te bepalen goed doel.

 

In het geval van een gelijke stand waar prijzengeld op het spel staat, zal een play-off en mogelijk penalty putts worden gespeeld om een beslissing te forceren. Alles onder supervisie van de organisatie.
 

TEAM COMPETITIE

Wij zullen de Team Competitie introduceren; een competitie gebaseerd op de (beste) vier individuele scores per team, gekeken naar de score over 54 holes.  
 

De voorwaarden zijn als volgt:

-    €200,- inschrijfgeld per team, 90% zal worden gebruikt voor prijzengeld

-    Prijzengeld voor de beste 3 teams;

   -    1st prijs    50% van het totale prijzengeld

   -    2nd prijs   30% van het totale prijzengeld

   -    3rd prijs    20% van het totale prijzengeld

-    Een speler kan maar in 1 team spelen

-    Minimaal 4 en maximaal 5 spelers per team

-    Iedere speler moet zich zelf voor het individuele toernooi inschrijven

-    Er wordt geen onderscheid gemaakt in categorieen

-    Per team een aanvoerder, die verantwoordelijk is voor de inschrijving van het team en alle communicatie zal doen en ontvangen

 

 

ACCOMMODATIES

Er wordt hard gewerkt aan deals met hotels en andere vormen van accommodatie in de buurt van de golfbaan, zodat jij de best mogelijke aanbieding ontvangt. Indien je je hebt ingeschreven voordat deze deals hier zijn beschreven, lichten wij je zo snel mogelijk per mail in. 

 

COVID-19 

De COVID-19 situatie zorgt voor een onstabiele en onzekere periode en toekomst. De organisatie plant het toernooi waarin wordt uitgegaan van een 'normale' situatie. Hoe dan ook zullen de voorgeschreven maatregelen worden gevolgd en zal er tijdig worden geevalueerd en gediscussieerd over het al dan niet doorgaan of annuleren van het toernooi. The FootGolf Motion en organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele gemaakte kosten die niet kunnen worden terugbetaald, behalve voor het inschrijfgeld indien de golfbaan en/of The FootGolf Motion vanwege COVID-19 maatregelen besluiten het toernooi te annuleren. In dat geval kan en zal The FootGolf Motion besluiten tot een (gedeeltelijke) terugbetaling of besluiten een voucher voor de eerstvolgende The Motion Cup aan te bieden.

TERUGBETALING

-    Een volledige terugbetaling minus de transactie kosten zal alleen worden gedaan in het geval de deelnemer zijn/haar overheid Nederland als rood gebied bestempeld ten tijde van het toernooi; als de speler vanwege contact met iemand met COVID-19 in quarantaine moet of als de deelnemer zelf positief is getest binnen 10 dagen van de start van het evenement.

-    In het geval dat de deelnemer zich afmeldt uiterlijk 120 uur voor de start van het evenement, zal er een volledige terugbetaling minus de gemaakte transactie kosten worden gedaan.

-    Indien de deelnemer zich binnen 120 uur van de start van het evenement afmeldt, zal er een gedeeltelijke terugbetaling worden gedaan. €50,- zal niet worden terugbetaald.

MotionCup 2021.jpg
 
REGISTRATION THE MOTION CUP
Gender
Team Competition