top of page

GYROSCOOP

Gyroscoop goud 1200x1200.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle

Adviesbureau Gyroscoop is gespecialiseerd in project-, programma- en portfoliomanagement op infrastructurele projecten en heeft jarenlange ervaring met de uitvoering van Risk & Planning Management binnen (project-) organisaties en te bezoeken op Aria 26 te Zaandam.

Bas van den Ende en Rick Lüschen zijn vanuit hun eigen eenmanszaken een samenwerkingsverband in de vorm van een maatschap aangegaan om een betere kennisbasis te creëren en elkaar te ondersteunen in de uitvoering van opdrachten. Elke eenmanszaak gebruikt de handelsnaam van het samenwerkingsverband, "Adviesbureau Gyroscoop".

Doelgroepen van het bedrijf zijn onder andere overheidsorganisaties, provincies, gemeenten, waterschappen en bouwondernemingen in de GWW-sector. 

Van Den Ende - zwager van onze secretaris Swer Elbertsen - kwam in 2017 voor het eerst in aanraking met FootGolf tijdens een ronde op golfbaan Spaarnwoude. "Komend seizoen zal er zeker een bezoek worden gebracht aan de prachtige 18 holes FootGolf baan in Noordwijkerhout, gezamenlijk met mijn zaal- en/of voetbalteam", aldus de kersverse MotionPartner.

Adviesbureau Gyroscoop is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten aan onze opdrachtgevers, dezelfde ambitie die de vereniging heeft uitgesproken. Met dit partnerschap heeft Gyroscoop als doel The FootGolf Motion te helpen de groei te realiseren.

MOTTO

"Wij staan voor kwaliteit, wij zijn Adviesbureau Gyroscoop!" Daarbij gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van onze diensten en producten aan onze opdrachtgevers. Adviesbureau Gyroscoop neemt deel aan de mogelijke initiatieven om onze specialismen voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan het verbeteren van het vakgebied om altijd de beste kwaliteit te kunnen leveren.

bottom of page