top of page

DJ MIDDELKOOP

DJ Middelkoop goud 1200x1200.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Logistieke dienstverlening voor de luchtvrachtindustrie, transport en logistiek voor High Value en Pharma producten.  Zo omschrijft eigenaar en directeur Rob Middelkoop kort en bondig het familiebedrijf wat in 1932 werd opgericht. 

'Wij richten ons hoofdzakelijk op de luchtvrachtexpediteurs. Middelkoop speelt hierbij de rol van de neutrale partij voor transport en afhandeling van air cargo.', aldus Middelkoop.

'Met 8000m² beveiligde logistieke ruimte, onder douanevergunning en specifiek ingericht voor de verwerking van im- en export luchtvracht hebben we een belangrijke rol op Amsterdam Airport.'

 

'Onze collega Willem van der Linden speelt al jaren FootGolf en is bij ons al ruim 20 jaar in dienst. 

Zijn enthousiaste verhalen over het spel en met name zijn prestaties passen in de visie van ons bedrijf.  De beste willen zijn, met veel plezier je werkzaamheden uitvoeren en samen de uitdagingen aangaan. 

 

Dit is ook de voornaamste reden om deze relatie aan te gaan, daarnaast vinden we het ook leuk ons op deze manier via andere kanalen te laten zien. 

 

Op initiatief van Willem hebben we interne competities georganiseerd, dit is goed voor het teamgevoel en altijd een leuke herinnering voor ons team.  Een herhaling hiervan willen we zeker graag weer organiseren.'

QUOTE

Cooperational excellence! 

 

Deze pay off hebben we op onze trucks staan en we staan ook echt voor de ultieme samenwerking. 

Zowel extern naar onze opdrachtgevers als intern met ons team. 

bottom of page