top of page

eSports Select

eSports goud 1200x1200.png

Bij eSports Select kun je een F1 of GT event afnemen voor op je bedrijfsfeest, als publiekstrekker bij je beursstand of andere festiviteit. Race de snelste ronde op het vernieuwde circuit Zandvoort in de 2021 bolide van Max Verstappen of stap in een Porsche GT3 en ervaar het plezier van SIM-racen.

 

Als zzp-er op financieel-/administratief gebied wilde eigenaar Joeri van Lierop graag naast zijn werk de hobby - gamen - commercieel maken. "Gamen is wat ik vroeger graag en veel deed, maar met een jong gezin (3 zoons: Jens (6), Jur (3) en Wes (0)), een eigen bedrijf en een druk sociaal leven komt daar nog weinig van. Mijn oudste zoon heeft het gamen inmiddels ook ontdekt en maakt veel vlieguren achter zijn Nintendo Switch. Om meer actief te kunnen zijn met gamen, is eSports Select ontstaan." Het SIM-racen is sinds de komst van Max Verstappen in de Formule1 ontzettend populair geworden onder jongeren én ouderen. Benieuwd wat hij voor jou kan betekenen? Bezoek de website en laat een berichtje achter, dan neemt hij zo spoedig mogelijk contact met je op!

 

En wat is de link met FootGolfMotion? Vanaf de oprichting van FGM ben ik lid geworden. Zelf voetbal ik al jaren niet meer, maar tegen een balletje aantrappen miste ik toch wel. Het FootGolf was voor hem nog redelijk onbekend terrein maar wat is het heerlijk en tegelijkertijd frustrerend om te doen! Hoe FGM de vereniging heeft opgericht, wat zij doen, waar ze voor staan en wat zij willen bereiken, daar heb ik veel respect voor en daardoor sponsor ik FGM graag met mijn bijdrage om hun ambitie waar te maken!

bottom of page