top of page

KLEDING EN -VOORSCHRIFTEN

Vastgestelde kledingpakket

 

Clubtenue

Witte polo, zwarte bermuda, zwarte sokken, wit jack

 

Internationale tenue

Oranje polo, zwarte bermuda, oranje sokken, wit jack

 

Trainingstenue

Zwarte polo, zwarte bermuda, zwarte sokken, wit jack

1

2

3

4

5

6

7

8

Nike

Slazenger

Nike

Nike

 

 

Nike

Nike

Nike

Nike

Trophy IV

Golfshort

Classic II Cushion

Dry Academy 18

 

 

Park 20

Academy Team

Park First Layer

Rain Jacket

Polo

Bermuda

Sokken

Trainingsjack

 

 

Trainingsbroek

Rugzak

Thermo

Regenjas

Wit/Oranje/Zwart

Zwart

Oranje/Zwart

Wit

 

 

Zwart

Zwart

Wit/Oranje/Zwart

Zwart

€ 19,95

€ 19,95

€ 7,95

€ 29,95

€ 72,84

 

€ 24,00

€ 17,95

€ 17,50

€ 60,-

Nike_Trophy_IV_Polo_Wit.jpg

1

Slazenger Golf Short.JPG

2

Nike_Trophy_IV_Polo_Oranje.jpg

1

Footgolf_Motion_Nike_dry_academy_18.png

4

Nike_Trophy_IV_Polo_Zwart.jpg

1

Footgolf_%20Motion_Nike_Backpack_Academy

6

Nike_Classic_II_Cushion_Football_Socks_Z

3

Nike_Classic_II_Cushion_Football_Socks_O

3

Nike Park 20 Trainingsbroek.JPG

5

Nike_Park_Dry First Layer_Oranje.jpg

7

Nike_Park_Dry First Layer_Zwart.jpg

7

Rain Jacket Academy 18.jpg

8

AFSPRAKEN

 

  1. In verband met uitstraling en professionaliteit stelt de vereniging het verplicht voor leden van de vereniging om één van de drie vastgestelde tenues te dragen tijdens alle officiële evenementen die in zowel Nederland als daarbuiten worden georganiseerd, tenzij door het bestuur wordt gevraagd om expliciet het officiële clubtenue aan te doen. Indien door de nationale bond een tenue wordt aangeboden ten aanzien van EK’s of WK’s, is het voor leden van de vereniging toegestaan af te wijken van deze afspraak.

  2. Voor tweedaagse - al dan niet internationale - evenementen en evenementen waarbij meerdere rondes op één dag worden gespeeld, kan het internationale tenue worden aangeschaft, wat op/tijdens de eerste dag/ronde van het betreffende evenement zal worden gedragen. Indien er geen internationaal tenue is aangeschaft door het lid, is het lid verplicht beide dagen/rondes in het officiële clubtenue te spelen.

  3. Voor driedaagse - al dan niet internationale - evenementen kan het trainingstenue worden aangeschaft, wat op de tweede dag van het betreffende evenement zal worden gedragen. Dit tenue zal ook worden gedragen tijdens de trainingsdagen van één- of meerdaagse evenementen. Indien er geen trainingstenue aangeschaft is door het lid, is het lid verplicht alle dagen in het officiële clubtenue te spelen.

  4. Op niet door de vereniging georganiseerde trainingsavonden en tijdens on-officiële toernooien zijn leden vrij in hun kledingkeuze, zolang de etiquettes gerespecteerd worden. De vereniging stelt het uiteraard op prijs als er door het lid voor wordt gekozen om ook op deze momenten een visitekaartje voor de vereniging te zijn door in een van de drie vastgestelde tenues te spelen.

  5. De vereniging tracht te allen tijde de uitstraling van haar leden te optimaliseren wat - zonder het lid op extra kosten te jagen - kan resulteren in wijzigingen of aanvullingen op het bestaande pakket. Iedere wijziging of aanvulling zal op voorhand worden gecommuniceerd met de leden.

  6. Alle tenues worden door de vereniging voorzien van bedrukking zoals in het document kledingvoorschriften beschreven.

  7. Sponsoruitingen op het door vereniging vastgestelde kledingpakket wordt beschreven in het document sponsorbeleid.

  8. Indien niet wordt voldaan aan bovenstaande leden heeft het bestuur de mogelijkheid om te besluiten een (financiële) boete te hanteren. Tevens kan worden teruggevallen op Artikel 6.7 van de statuten. 

BEDRUKKING

 

1. Standaard door de vereniging verzorgde bedrukking behelst verenigingslogo en initialen van het lid op de linkerborst, verenigingslogo op de bovenkant achterzijde en eventuele sponsoring op de daartoe aangewezen plekken op de kleding, zie sponsorbeleid.

2. De kosten voor de bedrukking op het door de vereniging geleverde officiële clubtenue zitten inbegrepen in het lidmaatschap. Ieder polo, jack en regenjas die de leden op eigen kosten bestellen, moet worden voorzien van de vastgestelde bedrukking, zie 1.

De kosten bedragen:
- Borstlogo (inclusief initialen)
- Ruglogo

3. De kosten voor andere bedrukking dan hiervoor genoemd, zijn voor het betreffende lid.

4. Het is niet toegestaan het logo van de vereniging te drukken op andere kleding dan door de vereniging vastgesteld, tenzij goedgekeurd door het bestuur.

5. Alle bedrukking zal worden opgemaakt door NumberNineDesign en worden bedrukt door Promo4You. Op deze manier wordt er getracht een consequente uitstraling te verzorgen.

SPONSORING

6. Er is ruimte op polo, jack en broek gereserveerd voor persoonlijke sponsoren.

- op de polo op de rechtermouw

- op het jack onder het Nike logo

- op de broek op de voor- en achterkant van de rechterbroekspijp

€ 4,-

€ 5,-

bottom of page