top of page

BIRDIEBASE

BirdieBase 1200x1200.png
  • Instagram - White Circle

BirdieBase is een initiatief van Maarten van Kooten en Jim Kuipers wat voor een stabiele livescore en tevens all-round wedstrijdadministratie moet zorgen. Dit verhoogt het speelplezier en vereenvoudigd daarnaast het aanmeld- en betaalproces voor zowel spelers als organisaties. Win-win-win dus!

Maarten was begin 2021d vanuit z'n nieuwe baan als front-end developer op zoek naar een hobby project om zijn skills zo snel mogelijk door te ontwikkelen en toen Jim dat hoorde was 1 + 1 natuurlijk 2. De requirements werden opgesteld en een jaar later lag er een in de basis goed werkende applicatie op tafel. Het jaar 2022 zal worden gebruikt om de gewenste functionaliteiten er goed in te krijgen, waarbij inmiddels al twee organisaties - waaronder The FootGolf Motion - gebruik maken van de diensten.

 

BirdieBase moet het leven voor een organisatie als The FootGolf Motion een stuk makkelijker gaan maken." Ik ben wekelijks zoveel tijd kwijt met het verwerken van de aanmeldingen voor onze Club Night. Behalve de inschrijvingen, zijn er ook mutaties of annuleringen, moeten de spelers een betaalverzoek toegestuurd krijgen en daarnaast ook de praktische informatie en codes voor de livescore worden gedeeld." Kuipers verwacht dat BirdieBase niet alleen voor hem, maar ook voor vele andere FootGolf organisaties een verlichting zal brengen. 

Toch staat BirdieBase nog in de kinderschoenen. Met spelersprofielen, baanstatistieken, toevoegen van vrienden, eigen rondes aanmaken en nog veel meer wensen, zitten er nog hele mooi functionaliteiten aan te komen. 

bottom of page