Aangezien tot vrijdag 2 april de trainingsavonden op vrijdag niet meer worden georganiseerd, hebben wij een aantal data gereserveerd in de winter periode om ook dan nog te kunnen spelen op golfbaan Tespelduyn.

Aan deze data hebben wij The FootGolf Motion Winter Series gekoppeld, waarbij iedereen die ten minste 4 speelrondes heeft gespeeld, mee dingt naar de prijzen. Speel je 5 rondes of meer, dan tellen alleen jouw beste 4 resultaten.


Er wordt een overall klassement bijgehouden, waarbij er voor de top 3 gratis deelname aan de Motion Club Night wordt vergeven: 

Nummer 1 - 4 keer gratis deelname

Nummer 2 - 2 keer gratis deelname

Nummer 3 - 1 keer gratis deelname

Er wordt tevens gespeeld in de categorieën Men, Senior (46 of ouder) en Ladies, waarbij in elke categorie de beste speler die niet op in de top 3 van het overall klassement eindigt, 1 keer gratis deelname aan een Motion Club Night naar keuze wordt vergeven.

SPEELDATA

Indien de golfbaan niet bespeelbaar is in verband met vorst, wintergreens of andere blokkerende redenen, vervalt de betreffende speelronde. In het geval er 3 of meer speelrondes vervallen, tellen het aantal gespeelde rondes allemaal mee voor de eindklassering.
 

DEELNAME FEE
 

EINDUITSLAG

Indien er in de eindklassering een gelijke stand is tussen een of meer spelers over de beste 4 resultaten, is de beste dagscore doorslaggevend. Indien dan nog gelijk, wordt er gekeken naar de tweede beste dagscore, daarna naar de derde dagscore en vervolgens naar de vierde dagscore.

 

Indien dan nog steeds gelijk, is het moment van behalen van de vierde meetellende score bepalend; degene die als eerste zijn vier meetellende scores heeft behaald wint.

Ronde

1

2

3

4

5

6

7

Dag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Datum

17 oktober

07 november

12 december

02 januari

06 februari

27 februari

20 maart

1e starttijd

10:00 uur

GEANNULEERD

10:00 uur

GEANNULEERD

GEANNULEERD

GEANNULEERD

11:00 uur

Pakket

1 speelronde

The FootGolf Motion Lid

€ 15,-

Niet-Lid

€ 25,-

RANKING

Ranking Overall.jpeg

motion winter series

INSCHRIJVEN WINTERSERIES
Geslacht
Lid van The FootGolf Motion?
Ik schrijf mij in voor
Selecteer een optie

Bedankt voor de aanmelding! Wij hebben een bevestigingsmail gestuurd, die mogelijk in je spam folder is beland. Check je deze?