Aangezien tot vrijdag 2 april de trainingsavonden op vrijdag niet meer worden georganiseerd, hebben wij een aantal data gereserveerd in de winter periode om ook dan nog te kunnen spelen op golfbaan Tespelduyn.

Aan deze data hebben wij The FootGolf Motion Winter Series gekoppeld, waarbij iedereen die ten minste 4 speelrondes heeft gespeeld, mee dingt naar de prijzen. Speel je 5 rondes of meer, dan tellen alleen jouw beste 4 resultaten.

Er wordt gespeeld in de categorieen Men, Senior (46 of ouder) en Ladies. 
Daarnaast wordt een overall klassement bijgehouden, waarbij de overall winnaar een 18 holes FootGolf ronde voor 10 personen wint ter waarde van €325,-, aangeboden door Golfbaan Tespelduyn.

SPEELDATA

Indien de golfbaan niet bespeelbaar is in verband met vorst, wintergreens of andere blokkerende redenen, vervalt de betreffende speelronde. In het geval er 3 of meer speelrondes vervallen, tellen het aantal gespeelde rondes allemaal mee voor de eindklassering.
 

DEELNAME FEE
 

Indien de golfbaan niet bespeelbaar is in verband met vorst, wintergreens of andere blokkerende redenen, zal er restitutie van €15,- dan wel €25,- plaatsvinden.

In het geval het pakket voor 5 rondes is afgenomen, wordt er bij de eerste annulering €0,- terugbetaald en vervolgens €15,- dan wel €25,- per geannuleerde speelronde.

TESPELDUYN OPEN

Indien er al is ingeschreven - en betaald - voor het Tespelduyn Open, ontvang je als lid € 15,- korting en als niet lid € 25,- op de deelname fee van de Winter Series.

EINDUITSLAG

Indien er in de eindklassering een gelijke stand is tussen een of meer spelers over de beste 4 resultaten, is de beste dagscore doorslaggevend. Indien dan nog gelijk, wordt er gekeken naar de tweede beste dagscore, daarna naar de derde dagscore en vervolgens naar de vierde dagscore.

 

Indien dan nog steeds gelijk, is het moment van behalen van de vierde meetellende score bepalend; degene die als eerste zijn vier meetellende scores heeft behaald wint.

Ronde

1

2

3

4

5

6

7

Dag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Zaterdag

Datum

17 oktober

07 november

12 december

02 januari

06 februari

27 februari

20 maart

1e starttijd

10:00 uur

GEANNULEERD

10:00 uur

GEANNULEERD

GEANNULEERD

10:00 uur

10:00 uur

Pakket

1 speelronde

2 speelrondes

The FootGolf Motion Lid

€ 15,-

€ 27,50

Niet-Lid

€ 25,-

€ 47,50

RANKING

motion winter series

INSCHRIJVEN WINTERSERIES
Geslacht
Lid van The FootGolf Motion?
Ik schrijf mij in voor
Selecteer een optie

Geen lid worden, toch op de hoogte blijven?

Meld je aan!

Nieuws

Contact

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

©2020 by The FootGolf Motion