BLUETRACE

Bluetrace is een Intelligent Connectivity Provider en gespecialiseerd in het verbeteren van de service en het klantcontact door organisaties. Ze hebben veel klanten in de huisvesting, school, recreatie- en sportbranche. Een uitstekende infrastructuur fungeert voor hen als basis en van daaruit is het de kunst om deze basis voor de klant te laten werken met superintelligente oplossingen. 

Het bedrijf - met het kantoor in Hoofddorp aan de Jadelaaan 121 - is opgericht in 2010 en heeft inmiddels 15 werknemers in dienst.

 

Managing Director Norbert de Kort is in 2014 in aanraking gekomen met FootGolf en staat sindsdien zeer regelmatig op de golfbaan. Met de ervaring in het uitrollen van apps, kwam in 2018 de vraag vanuit het internationale FootGolf toernooi The Capital Cup om een allesomvattende FootGolf App te realiseren. 

Deze app biedt een prima toevoeging binnen het concept van The FootGolf Motion, waarmee de lijntjes snel waren gelegd.

Daarnaast wil Bluetrace graag verbonden worden aan de club met de mooiste FootGolf baan van Nederland.

De Kort speelt het liefst een ronde FootGolf met zijn zoon, vrienden en zakelijke relaties. "Mijn zoon omdat ik hem nu nog kan verslaan, maar dat duurt niet lang meer. Mijn vrienden voor de gezelligheid en omdat zij mij nu nog kunnen verslaan, maar dat duurt niet lang meer. En mijn zakelijk relaties omdat je ze snel beter leert kennen op een andere manier en in een ongedwongen omgeving."

Het vakgebied waarin Bluetrace zich begeeft is geen exacte wetenschap. Het bouwen van een internet-netwerk luistert heel nauw en kan wat dat betreft het beste worden vergeleken met een nieuwe spijkerbroek die je een paar keer moet dragen. Dus als er überhaupt al een motto toepasselijk is dan zou dat zijn: we gaan net zo lang door totdat het perfect is!

BlueTrace goud 1200x1200.png
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle

Het verbeteren van bedrijfsresultaten van organisaties uit diverse branches door te luisteren, samen een business case te maken en het aanbieden en (door)ontwikkelen van innovatieve (online) producten en diensten. Dit alles met als doel: intensiever contact met hun klanten, gasten of fans op basis van rendabele business modellen.

MISSIE

  • Instagram - White Circle