top of page

BETAAL PAGINA

Cool! Je hebt jezelf en je team succesvol ingeschreven voor de Tespelduyn Team Throphy en we zien er naar uit jullie op zondag 11 april te verwelkomen op Landgoed Tespelduyn. 

We hebben zojuist ook een mail ter bevestiging naar je gestuurd, welke mogelijk in je spam is beland. Deze mail is onder andere je entree naar deze pagina, mocht je om wat voor reden dan ook niet direct betalen.

Het enige wat nu nog moet gebeuren om de inschrijving te bevestigen, is de betaling in orde maken. Omdat de definitieve inschrijfkosten afhankelijk zijn van eventuele leden in jouw team, hebben we 5 mogelijke betaalverzoeken voor je klaar gezet.

Zorg je er voor dat je het juiste bedrag overmaakt?

We willen je vragen om in ieder geval je naam en team naam mee te geven in de betaling. Dat maakt voor ons de administratie weer wat makkelijker.

0 Motion leden in het team

2 Motion leden in het team

4 Motion leden in het team

1 Motion lid in het team

3 Motion leden in het team

5 Motion leden in het team

*Prijzen zijn exclusief transactie kosten van €2,50 indien middels de betaallink wordt betaald

Je kan natuurlijk ook gewoon het geld overmaken per banktransactie. In dat geval betaal je geen transactiekosten. Ook hier vragen we je zowel jouw naam als de team naam te vermelden om onze administratie eenvoudiger te maken.

 

Onderstaand onze bankgegevens.

 

BANK ACCOUNT - THE FOOTGOLF MOTION

IBAN - NL17 BUNQ 2045 9184 24

bottom of page